Programma

12:15 - 13:00PLENAIR

Ontvangst met een broodje

13:00PLENAIR

Welkom

Theo van Vugt

Lees verder

13:00 - 13:10PLENAIR

Inleiding risicomanagement

Maarten Bouwhuis

Lees verder

13:10 - 13:30PLENAIR

Het veld van risicomanagement: waar staan we en hoe nu verder?

Lizanne Vroom

Lizanne Vroom, senior riskmanagement consultant, trainer en oprichter van riskforum.nl,  overziet in haar bijdrage het veld, bespreekt de valkuilen en de kansen voor de ambitieuze risico-adviseur. Lees verder

13:30 - 14:00PLENAIR

Hoe ziet een ondernemer risicomanagement en wat verwacht hij van de adviseur?

Jeroen Baart

Hoe kijken ondernemers aan tegen risicomanagement? Wat zijn de verschillen per branche? En waar liggen kansen voor de risicoadviseur? Lees verder

14:00 - 14:30PLENAIR

Hoe maak je écht de omslag naar risicomanagement?

Gerben van Tol

Jacqueline Scholing

Steeds meer adviseurs helpen ondernemers bij het managen van hun risico's. Maar dat is niet eenvoudig. Welke uitdagingen ervaren (beginnende) risicomanagementadviseurs? En wat houdt hen tegen om deze werkwijze nog vaker toe te passen? Maarten... Lees verder

14:30 - 15:00PLENAIR

Pauze

15:00 - 15:45PARALLEL
15:45 - 16:00PLENAIR

Korte break

16:00 - 16:40PLENAIR

Paneldiscussie met verzekeraars en adviseurs. Hoe kunnen ze elkaar helpen en wat moet er beter?

Bernardo Walta

Jack Hommel

Maria Dorresteijn

Remco Baten

Lees verder

16:40 - 17:25PLENAIR

Inspirerende afsluiter

Rijn Vogelaar

Op welke wijze hangt persoonlijke motivatie (Flame) samen met de Flow in het team en het creëren van enthousiaste klanten (Superpromoters) en op welke wijze kan enthousiasme worden aangewakkerd of juist worden tegengewerkt? Rijn geeft... Lees verder

17:25 - 18:15PLENAIR

Borrel

am:magazine

am:magazine is je maandelijkse inspiratie met achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt 10 keer per jaar en bevat 4 specials.

Meer informatie >>

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.