Sessies

Jeroen Nijzink
PARALLEL

De risico’s van onverzekerde en onbekende voertuigen in het verkeer - Jelle Smits

Een toelichting op de taken van het Waarborgfonds Motorverkeer en de Vereende

Naast een algemeen beeld van het Waarborgfonds en de Vereende zal een aantal veelvoorkomende type claims worden besproken. Deelnemers krijgen ook ruimschoots de gelegenheid hun eigen vragen in te brengen.

In ieder geval zullen worden behandeld: schaden aan geparkeerde auto’s, schaden door gestolen auto’s en schaden door gemoedsbezwaarden. Ook wordt de positie van het Waarborgfonds Motorverkeer voor schaden in het buitenland (E.U.) toegelicht.

Jelle Smits

Jelle Smits is ruim 30 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Zijn loopbaan startte bij een verzekeringsmakelaar in Rotterdam. Daarna heeft hij gewerkt bij diverse verzekeraars en sinds 2001 is Jelle werkzaam in diverse (management) rollen bij Waarborgfonds Motorverkeer en Nederlands Bureau; beide ‘door de Vereende’. Tevens is Jelle lid van de Raad van Advies van het PIV en deelnemer aan het ‘platform Motor’ bij het Europese Verbond van Verzekeraars (Insurance Europe).

PARALLEL

Overtuigend risico’s managen - Maria Dorresteijn

Als adviseur weet u dat risicomanagement de toekomst heeft. Dus heeft u ervoor gezorgd dat u hiervoor de kennis in huis heeft. Maar hoe verkoopt u dit advies aan de klant?

Maria Dorresteijn zet uiteen wat bij uitstek momenten zijn om uw klant risicomanagement aan te bieden, wat argumenten zijn om het toe te passen en wanneer een bedrijf extern advies moet inroepen. Dat u niet per se direct een lijvig risicorapport hoeft op te stellen blijkt uit de voorbeelden die u krijgt van andere vormen waarmee u ook risicomanagementadvies kunt geven.

Na deze parallelsessie weet u exact hoe u uw relatie kunt overtuigen van de waarde van risicomanagement.

Deze sessie wordt aangeboden door De Goudse

LinkedIn

Maria Dorresteijn

Maria Dorresteijn RRM zag hoe grote bedrijven risicomanagement inzetten, terwijl dit voor het mkb vaak onbekend terrein is. Maar óók binnen het mkb kan risicomanagement veel waarde toevoegen. Vanuit deze gedachte schreef ze het boek ‘Ga Niet Langs Af’ (RVU, 2012) en startte ze Risicare, een op het mkb gericht risicomanagementadviesbureau. Ook geeft ze regelmatig lezingen over risicomanagement. Ze trainde meer dan 300 assurantieadviseurs en verzorgde diverse in-company-trainingen, onder andere via de Haagse Hogeschool en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants.

PARALLEL

Risicomanagement in de praktijk - Jeroen Nijzink

Het belang van goed risicomanagement is overduidelijk. Maar hoe brengt u dit in de praktijk? Hoe kunt u risico’s inventariseren? Hoe kaart u risicomanagement bij uw klant aan? En hoe kunt u uw klant helpen bij zijn risicobeheer? Wat kunt u hem adviseren om zijn bedrijfszekerheid en continuïteit te waarborgen? Jeroen Nijzink, Senior Risk Engineer bij Allianz, neemt u graag mee in de wereld van risicomanagement. En vertelt hoe u risicomanagement praktisch kan toepassen bij uw klanten.

Deze sessie wordt aangeboden door Allianz

Jeroen Nijzink

Jeroen Nijzink

Jeroen Nijzink is Senior Risk Engineer bij Allianz. Vanaf 1987 houdt hij zich bezig met de techniek van preventie en beveiliging. Jeroen werkte achtereenvolgens bij Bekouw Mendes, Alexander & Alexander, Winterthur International en XL Insurance (nu XL Catlin). Sinds 2011 werkt hij bij Allianz. Daarbij zet hij zijn jarenlange ervaring in voor de relaties van Allianz om tot een goed niveau te komen op het gebied van risicobeheer.

am:magazine

am:magazine is je maandelijkse inspiratie met achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt 10 keer per jaar en bevat 4 specials.

Meer informatie >>

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.