Ontmoet je doelgroep

Deel jouw visie over risicomanagement; jij kunt de adviseur en de risicomanager hiervoor de juiste oplossingen bieden! Word sponsor van am:schade en deel jouw kennis over risicomanagement!

Ook dit jaar biedt am:schade weer voldoende sponsormogelijkheden om je organisatie te promoten. Als sponsor kun je adverteren, een informatiestand plaatsen en bijvoorbeeld parallelsessies of andere programmaonderdelen (mede) organiseren. Bovendien heb je de mogelijkheid prospects of klanten uit eigen naam voor de dag uit te nodigen.

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil je weten wat de mogelijkheden zijn om jouw organisatie op de kaart te zetten tijdens dit am:event? Neem dan contact met op met Emilie Kars. Zij is telefonisch te bereiken via (088) 5840 861 of per e-mail emiliekars@vakmedianet.nl.

am:magazine

am:magazine is je maandelijkse inspiratie met achtergronden, diepgang en opinie. am:magazine verschijnt 10 keer per jaar en bevat 4 specials.

Meer informatie >>

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.